Mervärde för kunder

Swelube arbetar hela tiden med att försöka erbjuda våra kunder ett urval av tjänster som ökar våra kunders möjligheter till att utveckla sin verksamhet och skapa långsiktiga relationer med sina kunder. Läs mer nedan på ett urval av de tjänster vi kan erbjuda dig som är och blir kund hos Swelube.

Miljöcertifiering
Som kund hos Swelube hjälper vi dig tillsammans med vår partner Ragnsells att bli miljöcertifierade, läs mer under fliken miljö

Service In
Som kund hos Swelube har ni möjlighet att ansluta ert företag till vårt kundvänliga Service In. Service In är ett program där du enkelt påminner din kund via ett SMS om att det är dags för service av bilen.Tala med er säljare för närmare information.

Verkstadsfinansiering
Som kund hos Swelube så kan vi erbjuda förmånliga villkor och hjälp med anskaffning av verkstadsutrustning för din verkstad. Kontakta en säljare för mer information och hjälp med att utforma en skräddarsydd lösning för just din verkstad.

Verkstadsbilar
Som kund hos Swelube kan du ta del av vårt fömånliga erbjudande gällande verkstadsbil. Erbjudandet har tagits fram i samarbete med Nimag Sverige AB som är generalagent för Suzuki i Sverige. Är du som kund intresserad kontakta oss på Swelube. Kontaktuppgifter hittar du under Experience Swelube, kontakt.

 

 

bild2
servicein_button