MPM introducerar 86000 ALP/86000CLP som är en glykol för asiatiska bilar med ett lågt Fosfatinnehåll.

remeron price pharmacy 86000ALP-serien: en antifrost som ska spädas, 86000CLP-serien: ett färdigt kylmedel -37°C

https://www.cogwheel.org.uk/?c=paxil-40-mg-buy-online-Europe
Nästan samtliga bilmodeller från Mazda, Lexus, Toyota, Nissan Subaru med flera använder sig av denna glykol för kylsystemet. Eftersom bilarna i västvärlden består till cirka 20% av modeller med asiatiskt ursprung så är det en nödvändighet för verkstaden att ha denna glykol i sitt sortiment.
För nästan alla dessa bilar krävs från och med 2012, en så kallad P-OAT-hybridkylmedel. Detta är ett kylmedel baserat på OAT (Organic Additive Technology) med ett speciellt fosfat-tillsatspaket. Användningen av andra kylmedel kan leda till omedelbara funktionsfel och fel i kylsystemet (för till exempel vattenpumpen) och indirekt skador på motorn.
Den nya MPM-produkten är en så kallad livslängdsprodukt med en livslängd på 250 000 kilometer, eller fem år och överträffar Japansk Industri Standard JIS K 2234-2006 Klass 2 http://www.kdaat.org/?k=price-of-effexor-75mg-depression .  
Praktiska tester har visat att det nya premium-MPM-kylmediet erbjuder utmärkt skydd mot korrosion och kavitation och håller kylsystemet extremt rent.
Läs gärna mer om produkten i det bifogade produktbladet eller kontakta Swelube vid eventuella frågor. Vi räknar med att ha produkten i lager från mitten av september.

enter site Klicka här för att komma till produktbladet med specifikationer.

http://walk-me.co.uk/?w=most-prescribed-antidepressant-USA