Uppdatering av MPM:s motorcykelserie

Som en komplett leverantör av biloljor och vätskor erbjuder MPM också ett komplett sortiment för motor- cyklar, skotrar och mopeder. Motorteknik utvecklas i snabb takt, detta gäller även motorcykelmotorer. Detta kräver också mer av oljan och vätskorna för att dessa nya motorer ska kunna leverera optimal pre- standa. Därför är MPM stolt över att kunna presentera en uppdatering av sina produkter för motorcyklar. Med flera uppgraderingar och tre helt nya produkter täcker MPM:s motorcykelserie nu 95% av motorcykeloljorna.

Uppgradering av 2-taktsblandningar

2-taktsoljorna uppfyller de mest moderna kraven för både vanlig väganvändning och för tuffa förhållanden på banan och tävlingen. För 2-taktsskotrar har MPM 43000-produk- ten uppgraderats med specifikationen JASO FD (Low Smoke), vilket innebär att den här produkten uppfyller de strängaste miljökraven. För Off Road, Racing, Cross och Go-Karts har MPM 43000K och MPM 43000R uppgraderats med esterblandningsteknik. Detta säkerställer ännu bättre smör– jegenskaper vid höga hastigheter och optimal motorpre- standa. MPM-produkter har flera gånger hävdat sig genom att leverera topprestanda i tävlingar och mästerskap!

Uppgradering av 4-taktsmotoroljor

MPM:s 4-taktsmotoroljor (i olika viskositeter) överensstämmer nu med JASO MA2 och den senaste API SN-specifikationen, tack vare den nya estertekniken, som avsevärt utökar deras användningsområde.

Uppgradering av gaffeloljor

MPM erbjuder fyra olika viskositeter för gaffelolja, från 5W upp till 20W. Dessa har alla uppgraderats till Premium Synt- hetic-teknik för ännu bättre dämpning och stabilitet hos den främre upphängningen och därmed körförhållandena.

Produkter

MPM 54000A

För att förse 4-taktsmotorerna med CVT-växellådor med den OEM-före- skrivna motoroljan introducerade MPM en ny produkt; MPM 54000A 4-takts motorcykelolja 10W-30 semisyntetisk MB med JASO MB och API SJ-specifika- tionerna.

MPM 54000S

Den nya MPM 54000S 4-takts motor- cykelolja 10W-50 Premium Synthetic kompletterar den befintliga MPM-motor- serien med API SN och JASO MA2-speci- fikationen. Denna avancerade motorolja är särskilt lämplig för japanska motorer tillverkade sedan 2015.

MPM 58000

För ultrasportig användning på gatan, banan och off road har den nya MPM 58000 4-takts motorcykeloljan 10W-60 Premium Synthetic Ester Racing lagts till i sortimentet. Speciellt utvecklad för extrema temperaturer och svåra förhål- landen. Den här nya produkten har den senaste tekniken och specifikationerna: API SN; JASO MA2. Denna motorolja är särskilt lämplig för italienska motorcyk- lar och skotrar som Ducati, MV Agusta och Aprilia.

Med den här nya portföljen erbjuder MPM dig ett mycket trevligt och komplett sortiment för att underhålla din motorcykel, skoter eller moped enligt OEM-kraven.

Besök www.mpmoil.se för att hitta de rätta föreskrivna pro- dukterna för din motorcykel.